De 3 flotteste solvogne & solsenge

De 3 flotteste solvogne & solsenge

Efteråret er over os, og det kan godt virke til, at der er lang tid til du kan få lov at slikke sol igen. Det er der også, men det er faktisk nu, at du bør tage ud og kigge på havemøbler til næste år.

Når sæsonen er slut, så er det du finder de bedste priser på møbler til haven, eftersom alle forhandlerne skal have skudt sidste års sortiment afsted.

Så hvorfor ikke allerede nu finde en flot ny solseng eller solvogn til næste sommer?
I dette indlæg har jeg samlet 3 fantastisk flotte solvogne og solsenge, som du kan få til en knivskarp online pris lige nu. Vi har undersøgt markedet og fundet et par skarpe tilbud på www.havemoebelshoppen.dk.

Flot solvogn i klassisk teaktræ

Den først vi har fundet frem, er den flotte luksus teak solvogn, som er fremstillet i kerneteak fra en bæredygtig plantage i det sydlige Indonesien. Den har to vippefunktioner, og tilmed et sidebord, så du har plads til en kold drink. De to indstillinger gør, at du kan justere som du ønsker i forhold til både ben og ryg.

Seattle Luksus Teak Solvogn
Førpris: 4.499 kr.
Nypris: 2.999 kr.
Materiale: Teaktræ

luksus teak solvogn

Den gammeldags solvogn fra campingpladsen

Den anden solvogn som vi har kigget på, er den søde Vulcano solvogn i hvid plast. Den minder om de gamle havemøbler tilbage fra i 80’erne og 90’erne, hvor udvalget ikke var så stort endnu. Selvom den kan se billig ud, er den stadig yderst romantisk, og passer perfekt ind i et sommerhus. Den har hele 5 positioner, som du kan indstille den på til ryggen. Derudover kan den foldes sammen og gemmes væk allerede ved efteråret.

Vulcano Solvogn i hvid
Førpris: 1.499 kr.
Nypris: 999 kr.
Materiale: Polypropylene

vulcano hvid solvogn

Dobbelt solseng til kæresteparet

Den sidste solseng vi har fundet frem, er denne dobbelt solvogn i sort polyrattan. Den er justerbar i begge ender, så du ikke behøver at ligge side om side, men faktisk kan kigge på hinanden. Ryglænet kan indstilles i positioner, så du ikke får skavanker.

Dobbelt solseng i sort polyrattan
Førpris: 4.999 kr.
Nypris: 2.999 kr.
Materiale: Sort polyrattan flet

dobbelt solseng

Altid gode tilbud på havemøbler

De 3 solsenge og solvogne som du finder ovenover, er blot et udpluk af de mange gode tilbud, som du finder i efteråret. De fleste medfølger der ikke hynder til, så det kan selvfølgelig være en god idé at kigge på det samtidig.

På Havemøbelshoppen har de et godt udvalg af både haveborde, havestole og sågar hele havemøbelsæt. Ved du allerede nu, at du skal bruge nye møbler til haven næste år, så vil det være dumt at vente. Det er i lavsæsonen, at du skal foretage dine indkøb, hvis du vil spare flest penge muligt.