Den bedste restaurant i Ballerup

Den bedste restaurant i Ballerup

Der er rigtig mange gode restauranter i Ballerup og jeg har spist på mange af dem. Generelt synes jeg at scenen for mad er ret godt kørende for Ballerup. Dog er der alligevel en restaurant der stikker ud efter min mening. Jeg synes La Rustica gør et fremragende stykke arbejde med respekt for det italienske køkken og håndværket. Restaurant i Ballerup Centret er La Rustica og min yndlings. Det er en god placering centralt i Ballerup og tæt på alting. Det er også en grund til at jeg godt kan lide La Rustica. Det er fedt at lige kunne smutte i centret og få sin frokost på en dag der er tid til det.

pizza

Det italienske køkken i højsædet

På La Rustica arbejder de med stor respekt for det italienske køkken og klassiske italienske råvarer. Og det synes jeg helt sikkert man kan smage. Der bliver kælet for retterne uanset hvornår man kommer. Restauranten i Ballerup er min yndlings, og jeg kommer der tit med min venner eller familien. Det er dejligt en gang imellem at kunne bestille flere forskellige ting, så alle kan få lige hvad de har lyst til.

 

Vin til maden

Når middagen er på bordet er der jo heller ikke noget som et godt glas vin til. Her slår restauranten i Ballerup, La Rustica også til. De er gode til at udvælge hvilke vine der vil være gode til forskellige retter og de er også gode til at vejlede til at sammensætte en god og velsmagende menu.

 

Italiensk på farten

Maden på La Rustica kan også bestilles til at tage med hjem. Det gør jeg også brug af af og til hvis jeg har arbejdet længe og ikke orker at lave mad. På de dage køer jeg ofte forbi restauranten i Ballerup og får noget lækkert italiensk med hjem. Det vækker også glæde hos familien og der er jo altid dejligt at de bliver glade for maden, når jeg ikke har haft tid til selv at stå og kreere noget lækkert og velsmagende. Sådan er det på nogen dage og der er vi meget taknemlige for at der ligger en god restaurant i Ballerup som La Rustica.